POTREBE IT SEKTORA

U našoj zemlji potreba za kadrovima iz oblasti IT-ja je izuzetno velika. Prema svim istraživanjima tržišta i izveštajima Nacionalne službe za zapošljavanje IT stručnjaci najlakše dolaze do zaposlenja. IT oblast se svakodnevno razvija i sa njom se otvaraju mogućnosti novih radnih mesta. Istraživanja pokazuju da bi do 2020. godine u Srbiji moglo biti otvoreno od 50.000 do 100.000 novih radnih mesta u ovoj oblasti. Trenutna potražnja je oko 30.000 radnih mesta, dok se godišnje obrazuje tek 1.000 do 1.500 IT stručnjaka.

Ovakva trenutna i situacija i stanje koje se predviđa za budućnost, otvara prostor da se odlučite upravo za ovo zanimanje i time izbegnete da se nađete u situaciji da sutra za Vas nema posla. Iskoristite povoljnu priliku i stanje stvari na tržištu, investirajte u sebe samo godinu dana i živite od toga ceo život !!!

Najkraće rečeno, naš cilj je da Vam omogućimo profitabilnu IT karijeru, tako što ćete pomoću naših programa steći znanja, veštine i stručnost neophodnih za najtraženije zanimanje današnjice.

Poslednja izmena: četvrtak, 27. oktobar 2016., 06:20