ZAŠTO VAŠ IZBOR TREBA DA BUDE BAŠ SRPSKI OTVORENI UNIVERZITET?

Zato što imamo zajednički cilj, a on je da Vam omogućimo visokokvalitetnu edukaciju, koja će od Vas napraviti vrhunskog IT stručnjaka! Namera nam je da  kvalitetnim i modernim programima  obrazujemo stručnjake prema potrebama savremenog okruženja i time Vam omogućimo da dostignete svoje lične i profesionlane ciljeve.

 Naša želja za Vas je prilično jednostavna: da Vam pomognemo da steknete znanja i savladate veštine kojima ćete ispuniti lične ambicije i pri tom odlično zarađivati. Pošto školovanje na SRPSKOM OTVORENOM UNIVERZITETU stvalja naglasak na savlađivanju praktičnih  veština, redovno investiramo u resurse i znanja koja našim polaznicima omogućavaju da postanu visokoplaćeni poslovni stručnjaci. Bez obzira da li se školujujete tradicionalno, u učionici, ili učenjem na daljinu.

SRPSKI OTVORENI UNIVERZITET je pravo mesto za Vas, jer se prilagođavamo Vašim interesovanjima i Vašoj viziji. Bilo da želite da steknete sveobuhvatna znanja iz domena IT-a ili se opredelite za uskostručnu oblast, ono što Vam mi garantujemo to je sigrnost da ćete dobiti ono što tražite. Da bi Vam to omogućili obrazovali smo tri vrste edukacije: specijalističke ( u trajanju od godinu dana), strukovne (u trajanju od 6 meseci), kao i kurseve različitog trajanja.

Cenimo vaše vreme i zato želimo da za optimalan period ostvarite najbolje moguće rezultate. Nudimo vam praktična znanja, najnoviju opremu, platforme za učenje na daljinu, visoko kvalifikovane profesore i predavače.

 Omogućavamo  Vam individualni pristup predavača, multidisciplinaran program i rad u malim grupama. Učenje u malim grupama je dokazano efikasnije od učenja u velikim odeljenjima, sobzirom na to da naše grupe ne prelaze 6 članova, jasno je koliko će časovi biti efikasni i koliko se otvara prostora za individualan pristup svakom učeniku.

Ako želite da učite o onome što stvarno volite, ako ste spremni da steknete vrhunska  znanja i veštine koja ćete odmah nakon završetka programa biti u stanju da primenjujete, onda ste na pravom mestu !

Poslednja izmena: četvrtak, 27. oktobar 2016., 06:11