Specijalističko obrazovanje odvija se u trajanju od godinu dana, kompaktno je i intenzivno, podeljeno je u dva senestra od po 6 meseci. Nakon završetka dobijate setrifikat i zvanje eksperta iz oblasti za koju se odlučite. Podrazumeva visoke standarde i  obimnu količinu informacija i znanja koje ćete savladati, intenzivan rad omogućiće Vam da postanete ekspert za koga neće biti prepreka. Postaćete nenadmašivi u svojoj oblasti.

 

Pred Vama je 6 glavnih programa. Programe smo razvili u odnosu na potrebe tržišta kako  trenutne, tako i budućnosti. Garantujemo visoku perspektivnost svakog profila i mogućnost lakok pronalaženja posla.  Izaberite oblast prema kojoj imate najviše afiniteta. Za koji god program da se odlučite naš cilj je da Vam omogućimo praktična i primenljiva znanja koja ćete odmah nakon pohađanja moći da primenite.

 

 

Svi programi sastavljeni su tako da uključuju opšti deo (prvi semestar) i specijalizovani deo (drugi semestar) koji se odnosi samo na odabran profil. Opšti deo osigurava Vam upoznavanje sa osnovama svega iz IT domena i služi kao platforma na osnovu koje se usko specijalizujete u zavisnosti od izabranog profila. Ovakav način rada obezbeđuje pouzdanu osnovu koja omogućava nadogradnju, bez rupa u znanju.